17 januari 2010

Fototriss - Randigt

Idag var det dags för ny Fototriss. Temat var RANDIGT, så det var bara att traska ut med kameran i snålblåsten och leta ränder. Inte så lätt, kan jag berätta... Dessutom var det rätt kasst ljus ute idag. Verkade som om solen inte velat sig riktigt upp. Men några ränder bidde det i alla fall. All respons och konstruktiv kritik är välkommen :D
Fler ränder hittar ni här:
Bookmark and Share

8 kommentarer:

  1. Väldigt fina bilder till temat:)
    jag sprang runt här hemma för att hitta motiv då jag inte hade någon större lust att ge mig ut i det gråa blåsiga väder :)

    SvaraRadera
  2. Bra tolkning och fina bilder med bra svärta och kontrast. Ger ett hårt och lite skitigt intryck. Snygga bilder som alla skulle funkat som affisch.
    Jag tror att mittenbilden och sista bilden vunnit på att beskäras hårdare. Om du dragit in någon cm i högerkant så att bara transformatorerna resp. balkonger synts så tror jag bilderna blivit lite mer öppna.
    Trevlig söndag
    /Niklas

    SvaraRadera
  3. jättesnygga bilder! Väldigt konstnärligt! Bra triss. :-)

    SvaraRadera
  4. Du har lyckats få ihop en fin triss. Jag gillar svartvita bilder.

    SvaraRadera
  5. Jättetack för all fin respons!
    @ Niklas: Du har nog rätt. I alla fall när det gäller den sista bilden. I mittenbilden känner jag nog att den beskärning jag gjort funkar bäst för mig... :D

    SvaraRadera
  6. Snygga trissbilder som får lite extra skjuts i den svartvita varianten. Mittbilden, på transformatorn, är min favorit. Den ser i ordets bemärkelse kraftfull ut.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en rad!
:)