7 december 2009

Surar lite...

Nu har två kommentarer försvunnit!!! När jag har granskat dem och väljer att publicera dem så bara försvinner de. Skittaskigt! Så ni som skrivit och inte hittar era kommentarer - nu vet ni varför. Någon annan som har samma problem? Morrar lite... Bookmark and Share

5 kommentarer:

  1. Hejsan. Jag hittade hit från bloggen "Mitt fönster mot skogen". Ser även att du har hustruns blogg som en favorit (karins fotoblogg).
    Jag känner igen mig i det du skriver nedan om att utvecklas. Jag hade själv den ambitionen när jag började blogga för nåt år sen. Men det var svårt. Svårt att hitta de som vill ha respons på sitt fotande och svårt att få respons.
    Nu blir bloggen mest som ett fotoalbum.
    Kurser ja. Det finns kostnadsfria distanskurer vid högskolan i Jönköping. Bildbehandling och nån mer. Värt att kolla upp. Men de är ju helt teoretiska.
    Jag och hustrun gick precis en kurs i ljussättning och porträttfoto här i Uppsala, anordnat av den lokala fotoklubben. Den var på en lagom nivå. Tror att det kan finnas en del intressant på lokal nivå (bland fotoklubbar och så) Men du kanske redan har kollat detta !?
    Till sist - om du vill, så uppskattar jag feedback på blider - både att ge och ta.
    Kolla gärna in mina foton och tyck gärna till. Och vill du, kan tycka till om dina bilder också.
    Ha en fortsatt bra vecka
    /Niklas i Uppsala

    SvaraRadera
  2. Hej Niklas!
    Vet inte om du tittar in här igen och ser mitt svar men... Jag har inte lyckats komma in på din blogg. Klickar jag på ditt "namn" här ovanför så borde jag kommit till din profil tror jag, men den verkar låst. Jag hade gärna utbytt tankar och respons på bilder. Jag håller med dig om att det inte blir så mycket konstruktiv kritik/respons här i bloggvärlden men det är ändå kul att få ta del av andras bilder och bli inspirerad.

    Jag har varit med i fotoklubbar de senaste åren men inte deltagit i någon renodlad kurs. Eftersom jag gärna vill träffa nya människor ser jag det som en fördel om det inte är någon distanskurs. Jag har blivit tipsad om en kurs i Malmö som drar igång till hösten. En heltidskurs under en termin. Ska suga på den karamellen ett tag o se om det är något jag vill göra.

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Skumt att det inte funkade!? Något lås har jag inte (vad jag är medveten om iaf). Hur som helst är adressen till min blogg: http://niklasexponeringstranar.blogspot.com/

    Trevlig kväll
    /Niklas

    SvaraRadera
  4. Tack för kommentarer och bra frågor, som jag tänker svara på, typ i morgon, då jag förhoppningsvis är lite piggare än nu.
    /Niklas (som nu blivit förpassad till den gamla datorn eftersom hustrun ska blogga)

    SvaraRadera
  5. Tack för kommnetaren hos mig! Gjorde att jag hittade hit, kul! Roligt med dina länktips, är så dålig att kolla sånt själv. Trevlig tisdagkväll!! / Karin

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en rad!
:)