29 mars 2012

Välkommen på fotoutställning!



Evighetens Eko – fotoutställning och ekocafé

I en bokskog på Österlen håller en dröm på att gå i uppfyllelse. Där lever en familj som bygger ett ekohus på egen hand.
Under hösten gjorde jag ett fotoprojekt som innebar att jag följde det som utspelade sig i skogen. Jag ville fånga det som gör denna plats så speciell - människorna, platsen och drömmen. Allt har mynnat ut i en utställning som kommer visas upp under konstrundan på Österlen i vår.
Utställningen kommer att finnas till allmän beskådan längs en stig i bokskogen under påskhelgen (6-9 april) och helgen därpå (14-15 april) mellan kl 10 och 16.
Kom och titta på fotoutställningen, slappa lite i hängmattan, leta efter vårtecken och utforska det som händer på plats just den dagen. Passa även på att ta en fika på din favoritplats i skogen under trädens skira grönska till ljudet av fågelsång. Försäljning av fika kommer att finnas under samma tider som utställningen.

Välkomna!

Malin



Hur hittar du till utställningen?

Karta kan du hitta här!
Koordinater att knappa in på GPS:en: 55.637202,14.213305
Vägbeskrivningar:
  • Norrifrån från Kivik - Kör söderut på väg 9 mot Simrishamn. Efter Södra Mellby och innan Rörum går en väg västerut mot St Olof. Kör in på den vägen och kör ungefär 1 km. När vägen går in i skogen går en skogsväg in till höger. Kör in där och parkera.
  • Söderifrån från Simrishamn - Kör norrut på väg 9 mot Kivik. Efter andra infarten till Rörum går en väg västerut mot St Olof. Kör in på den vägen och kör ungefär 1 km. När vägen går in i skogen går en skogsväg in till höger. Kör in där och parkera.
  • Västerifrån från St Olof - Kör rakt österut i ca 5 km. Strax innan bokskogen tar slut går en grusväg in åt vänster. Kör in där och parkera.

Skyltar kommer att finnas uppe så det bör inte vara några problem att hitta. 


2 kommentarer:

  1. Hej! Ja jag har suttit på forum och läst på, hittade en sida där man kunde ladda upp den senaste bilden man tagit med kameran för att se hur många bilder man tagit genom åren. 17 500 exponeringar på 3 år var det! Det stod att det var 149% av kamerans livslängd... Men vi får se om de kan byta ut slutaren eller vad det är som krånglar :-) Dags att köpa ny annars!

    SvaraRadera
  2. Hoppas på att kunna komma helgen efter påsk! Påsken firar vi med att beundra senaste tillskottet i famljen :o)

    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en rad!
:)