1 mars 2012

Med siktet inställt på konstrundan på Österlen



Kring påsk är det dags för konstrundan på Österlen i vanlig ordning. Datumen att notera är den 6-15 april. Då tänkte jag passa på att ha fotoutställning i trakten under de båda helgerna.

Temat för min utställning är mitt fotoprojekt Evighetens Eko som jag arbetade med i slutet av höstens fotokurs. Utställningen kommer att bestå av ett urval av de bilder jag tog och i samband med utställningen kommer även en liten fotobok att säljas. Utställningen kommer att hänga ute i bokskogen längs en stig så att utställningsbesöket kombineras med en promenad i den härliga bokskogen och efteråt finns möjlighet att ta en fika mitt i naturen, förhoppningsvis i sällskap av vitsippor och skir grönska.

Detaljerna kring det hela håller jag på att planera just nu och återkommer naturligtvis till senare. Jag hoppas att ni kikar inom om ni har vägarna förbi. Eller ännu hellre - att ni kommer till min utställning och passar på att besöka andra utställningar när ni ändå är i trakten. ;)

Ha en finfin helg!

1 kommentar:

  1. Det kommer bli finfint och skojsigt! Hoppas solen strålar och vitsipporna står i blom. Kaffe och fika står vi för... Nu kör vi! <3 8

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att lämna en rad!
:)