24 juli 2012

Nytt objektiv

Igår tog jag tjuren i hornen och beställde ett nytt objektiv till min kamera. Jag har länge övervägt det men nu var det dags. Det blev ett Nikon DX Nikkor 35 mm 1:1.8 och jag är väldigt förväntansfull. Hoppas det kan hålla inspirationen vid liv och att jag kan göra ett kul projekt med det framöver...


17 juli 2012

Del tre av förra tisdagens utflykt

Jag och Cissi fastnade en stund i ett kornfält och i ett vetefält där det växte vallmo och blåklint. Solen var framme då och den röda färgen i vallmon blev lätt utfrätt och därför svårfotograferat. Däremot gillade jag när man såg fjunen på vallmons stjälk i motljuset :)
Idag delar jag med mig av några av bilderna.

Imorgon drar jag iväg på roadtrip till bl.a. Dalarna. Det blir säkert en del bilder under turen och några lär hamna här.

Ha det gott!




12 juli 2012

Krutbruket i Torsebro

Här kommer nästa skörd av bilderna från fotorundan igår. Dessa bilder är från krutbruket i Torsebro. Mycket spännande att titta på för en sån som jag. :)












Ännu fler kommer... Det blev många fotostopp under dagen :)

11 juli 2012

Äntligen!!! I'm back! :)

Under våren hade jag fullt upp med att förbereda min utställning under konstrundan och direkt efter det opererades jag i foten. Allt detta har resulterat i att jag inte kommit ut på så många fotorundor som jag önskat. Mest har det blivit bilder med mobilen som alltid är med och då mest med appen Instagram.

Men idag var jag och min fotokompis Cissi ute på tur och hamnade först på en utställning med Lars Wallins klädskapelser. Därefter blev det en del fotograferande på tivolit som är på besök i stan med anledning av den minifestival som pågår just nu. Detta satte igång vår fotolust och det blev sen en sväng med bilen till Torsebro där vi fastnade en stund vid fasaderna på krutbruket. De bilderna kommer imorgon... Idag bjuder jag på tivolibilder från ett ganska folktomt tivoli bortsett från några glada barn och ungdomar.







Imorgon ska jag på foto-genrep inför det stundande bröllopet (inte mitt då utan det som jag ska fotografera i slutet av månaden). Ska bli skönt att få lite grepp om vad som ska göras. :)

Och jag lovar! Jag är snart tillbaka, för nu är jag på gång :)