13 januari 2011

Utställningssugen...

Det är längesen jag var på fotoutställning nu. För mig är det ett sätt att skaffa inspiration och att imponeras. Jag har nu suttit och kollat runt lite efter fotoutställningar runtom i Skåne men tycker det skulle vara kul att höra om ni varit på något nyligen eller vet om någon pågående eller kommande utställning som kan vara värd ett besök. Stort som smått...

Senast var jag på utställning på fotogalleriet [format] i Malmö då jag såg Johan Bävmans utställning om att leva med albinism i Tanzania. Det kanske är dit man ska dra sig igen för att se utställning med bilder av fransmannen Edouard Levé.

Så nu hoppas jag det rasslar till ordentligt bland kommentarerna så alla lediga stunder kan fyllas med utställningar.

Må gott!

12 januari 2011

Vinnarbild, besökarreklam och så ett par länkar

Jag vill här lägga in ett tack till er som lämnat kommentarer på mina månadsbilder i de senaste inläggen. I kommentarerna här på bloggen har ingen bild fått fler röster än någon annan (maj, juli, september, november och december) men via telefon har jag fått in en röst på december som därmed också blir vinnarbilden. 


Den person som får lite extra uppmärksamhet idag i min blogg är Eva. Eva är kollega till mig och vi råkar allt som oftast halka in på fotosnack när vi ses. Hon har också en fotoblogg som utöver foton innehåller en del tänkvärda ord. Jag har speciellt fastnat för hennes finfina vinterbilder. Jag blir riktigt avundsjuk att inte jag haft möjligheten och lyckan att fånga så fina frostbilder ännu denna vinter. Men förhoppningsvis blir det mer vinter innan våren kommer (fast å andra sidan är jag rätt trött på halkan, slasket och kylan nu...). Mitt länktips är idag hennes blogg. Titta in och bli lite klokare av hennes ord och inspireras av hennes bilder.

Jag vill passa på att berätta att mina bilder från fotouppdraget jag utförde för ett tag sedan nu blivit publicerade. Ni ser resultatet här.

Ha det så gott! Vi hörs snart igen (c:

7 januari 2011

Glöm inte göra er röst hörd - spana in förra inlägget!

Maj, juli och september har hittills fått varsin röst i tävlingen som jag utlyste i förra inlägget. Nu efterlyser jag fler röster. Spana in hela 2010 års månadsbilder via länken i förra inlägget. Glöm inte lämna motivering :)

Ha en underbar helg!
M

2 januari 2011

Utlysning av tävling tillsammans med 2010 års sista månadsbild.

Lite sent, men här kommer bilden ni alla väntat på... antar jag :)

Det har varit helt underbart spännande att återse samma plats varje månad och se hur naturen har förändrat sig genom årstiderna och att sen få se hur platsen nästan återtar samma utseende igen när ett år har gått. Allt lever upp under våren och går sen in i vila igen mot vintern...


Gå nu in och se alla månadsbilderna från 2010 samlade här. Det vore intressant att höra med er vilken månadsbild som är er alldeles egna favorit. Därför utlyser jag härmed en tävling. Lämna en kommentar där ni berättar vilken som är er favvis med motivering. Bland er som är med i rösningen kommer jag välja ut den som har mest inspirerande/intressant/givande motivering. Vinnaren får en speciell publikation här på min blogg tillsammans med min "vinnarbild". Så kom igen och rösta nu!!!

Med den vill jag önska er alla en god fortsättning på det nya året! Antar att ni liksom jag ser fram emot många nya äventyr under året och hjälper till att göra 2011 till det bästa året hittills.

Kram M